Welkom bij Shake Reality!

Op zoek naar een geweldige ervaring om te delen met je familie, collega’s of vrienden? Een mooi teambuilding event organiseren?

Bij Shake Reality kan het allemaal! Duik in de wereld van de Virtual Reality games en spring in een levensechte achtbaan, loop door de jungle of over een plank hoog boven de stad vanuit een lift. Het is een unieke en bizarre beleving.

Met de draadloze HTC Vive Virtual Reality, bril stap je in de wereld van jou gekozen spel en beleef je de wildste avonturen; je kunt een keuze maken uit meer dan 25 games.

Wij organiseren ook coole thema avonturen, bijvoorbeeld een zombie avond of een dance party. Als de spanning je echt teveel wordt kun je rouleren, en op onze lekkere bank volg je de actie van je medespelers op een groot scherm. Drankje of snack erbij en hierdoor ontstaat een gezellige en bijzondere sfeer. Je bent natuurlijk ook welkom bij onze wekelijkse VR clubnight.

Shake Reality is een nieuw concept in Putten. Naast de games kun je onze heerlijke verse milkshakes en smoothies bestellen met lekkere unieke toppings. En dan loungen in onze gezellige, sfeervolle bar of op ons mooie terras.

Ons idee

Wij hebben met ons gezin lang in Engeland gewoond. Daar zijn milkshakebars heel gewoon; je kunt ze overal vinden. Onze zoon Luke is gek op gamen (en op milkshakes) en zo zijn we op de combi milkshakes/Virtual Reality gekomen. Onze jongste, Sophie, helpt graag mee in de shakebar en maakt voor jou haar Sophie’s Special! Shake Reality is een familiebedrijf!

Address:

Dorpsstraat 40, 3881 BD Putten, Gelderland

Phone:

 +31 341 78 61 46‬

Copyright © Shake Reality 2019